vineri, septembrie 30, 2011

Vară roz şi toamnă roşie


Nu cred în împărţirea culorilor pe sexe, drept urmare Mih a avut in vara asta o colecţie impresionantă (zic eu) de tricouri roz (vreo două lipsesc din poză că au ratat şedinţa foto), de la framboaz până la roz pal, toată gama. Şi tot băieţel era, chiar dacă în roz... (hai că iar mă cuprinde nostalgia, de data asta după tricourile roz, posibil însă ca pe unele să le reciclăm şi în vara următoare că erau mai lunguţe...).

Pentru toamnă-iarnă m-am îndrăgostit de roşu. Am bifat deja nişte achiziţii dintre care cel mai tare mă laud cu blugii roşii slim şi un pic mai grosuţi cărora pur şi simplu nu le-am rezistat. Am zis că suntem fani ai blugilor slim? Prima pereche am luat-o cumva din întâmplare la nişte reduceri foarte bune în vacanţă în Grecia. Şi când l-am îmbrăcat pe Mih cu ei am avut o revelaţie :D. Până şi bunica cea conservatoare a zis că aia e cea mai frumoasă pereche de pantaloni!
Nu, nu vom purta toate chestiile astea roşii în acelasi timp ci combinate cu altele, albastre cel mai probabil. Şi mai am un item roşu pe listă:
Frumoasă sau nu?
Şi am văzut şi un hanorac rozaliu adorabil şi gros dar la secţiunea de fete de la H&M (nu că asta m-ar împiedica). A propos: de ce la toate magazinele de copii, fără excepţie, zona pentru fete e colorată şi chiar poţi să alegi ceva iar cea pentru băieţi e tristă-tristă?

14 comentarii:

  1. aaa, sa stii ca mie imi place la baieti :)) la fete greu gasesti un hanorac, o vesta, o pereche de pantaloni fara fel de fel de birzbrizuri sinistre

    RăspundețiȘtergere
  2. Fac si eu ca in reclama: pantalonii, pantalonii, de unde sunt pantalonii??? :D Crezi ca am sansa sa-i gasesc prin Bucuresti, ca tare mi-au placut?

    Si da, zona de fete e mai colorata si mai maaaare mereu. Ma omoara asta, baietii sunt ascunsi intr-un colt, cateva haine amarate...

    RăspundețiȘtergere
  3. @Maria:asta cu excesul de brizbrizuri o inteleg, am remarcat-o si eu dar crede-ma ca la sectiunea de baieti, mai ales la colectiile de la 2 ani in sus, e trist, sunt putine culori si de cele mai multe ori inchise.
    @Zu: pantalonii cei rosii? sunt de la Zara, din colectia de acum. Nu cumparam in fiecare zi de acolo dar din cind in cind imi place mult cite ceva. Eu recunosc ca iau multe lucrusoare in avans, in perioadele de reduceri.

    RăspundețiȘtergere
  4. Cand era mica fetita mea,lumea credea ca este baiat fiindca o imbracam in albastru.Daca ii sta bine,asta este important.Pupici.

    RăspundețiȘtergere
  5. ia, cam, revolutioneaza tu moda pt baieteii, tot au fost mai preponderenti in ultimii 2-3 ani. eu, ca mama de fetita, fac alergie la roz- haha, insa tot pe aici ne invartim pentru ca nu mai aleg eu hainele in proporite de 90%, ci chiar Sara, care este inca la etapa pink. Macar incerc nuantele prafuite, fucsia, etc(am vocabular de fashion, nu?). Insa eu am avut etapa 'mov' pe care Sara vad ca a acceptat-o si ea, ca atare sifonierul e cam plin de aceasta culoare.
    Alina

    RăspundețiȘtergere
  6. @KaBea: vezi, se poate si invers! Intoarcem si noi pupicii.
    @Alina: serios acu, ti se parea ca arata a fetita in tricourile roz? Io am mai zis ca fetitele chiar sunt mai interesate de haine sau poate si o parte din baietei, habar n-am. Pe al meu il lasa total rece asa ca, cel putin deocamdata e doar alegerea mea...Si placerea, tot a mea :( Voi cu movul ati si cazut bine ca am vazut ca au in ultimii ani multe colectii erau pe culoarea asta la fete...

    RăspundețiȘtergere
  7. o normalitate rar inalnita in zilele noastre... sau cel putin asa vad eu... Nu te-a intrebat nimeni daca este fata?? :D

    RăspundețiȘtergere
  8. culmea ca recent nu :). cind era mai bebelus si cu trasaturile mai dolofane, auzeam oarecum des intrebarea asta...

    RăspundețiȘtergere
  9. nuuu, normal ca nu arata a fetita, ideea ca si eu am observat inca multa lume foarte traditionalista si de aia am zis ca e bine sa mai schimbam cate ceva sa mai spargem barierele astea stupide (baiat-albastru, fetita-roz). Mai nou, Sara vad ca accepta si turcoaz acum , deci suntem pe drumul cel bun. Are inca niste pantaloni bleu sau gri inchis despre care spune ca "sunt de baietei".
    Alina

    RăspundețiȘtergere
  10. vezi, mergem in directia buna :))Eu cu roz-rosu, voi cu turcoaz. Eee, nu sunt nici eu exagerata, nu-mi doresc neaparat sa fac totul pe dos insa mi se pare ca o chestie roz sau rosie combinata cu un jeans albastru arata al naibii de bine si pe un baietel. Nu?

    RăspundețiȘtergere
  11. Eh, eu cumpar o gramada de chestii de la baieti pentru Andreea. In orice magazin intru ma intreaba doamnele "vreti pentru fetita sua baiat?" si eu le explic ca nu conteaza :d. Mirare maxima.
    Pentru ca hainele de fetite sunt roz bolnav cu sclipici si printese sau alte aiureli. Sau pisica aia alba al carei nume nu-mi vine...aia din desene..cu fundita in par...

    RăspundețiȘtergere
  12. gata, s-a decis, atunci ma mut si eu la voi, acolo unde e colorat si bine :D Hanoracul roz, atentie ca vin!

    RăspundețiȘtergere
  13. faina, fain, traiasca rosul (si) pentru baieti!
    pe mine m-au intrebat daca hunii sunt fete, sau cel putin unul din ei, daca erau imbracati in portocaliu, rosu, verde (???). brr...

    RăspundețiȘtergere
  14. viva!
    Acu doua zile l-a facut cineva si pe al meu, din nou, fetita. Si era in albastru!!!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere