luni, septembrie 26, 2011

Iar nostalgii



Trupa celor trei pitici veseli care au petrecut împreuna mai multe primăveri şi mai ales veri, în parc, s-a cam destrămat. Teo e de la 1 septembrie la grădiniţă iar Dan tocmai se mută într-un alt cartier, mult mai departe de noi. Mih a cam rămas fără prieteni în parc şi asta, completat cu decizia de a-i mai amâna grădiniţa, ne întristează.
A fost frumos. Cu Dan ne ştim de pe la 7-8 luni şi, de atunci, oricând a fost frumos şi s-a putut ieşi în parc, s-au întânit şi s-au jucat împreună. Au învăţat să meargă împreună, să interacţioneze, să îşi împrumute jucăriile. Pe Teo au "recutat-o" acum vreun an şi ceva şi de atunci era nelipsită la joaca comună.
Cred că Mihul va trebui să îşi găsească noi prieteni. Sau să meargă la grădi (numai să-i zic aşa ceva şi urmează protestele bosumflate :D).

4 comentarii:

  1. vor veni cu siguranta alti prieteni, stai linistita! si cu acestia o sa va mai vedeti, chiar daca nu atat de des!

    RăspundețiȘtergere
  2. da, cred ca vor mai veni dar totusi regret ca nu-i mai vad impreuna :(

    RăspundețiȘtergere
  3. ce dulci sunt ei agatati de craca precum maimutele. :) O sa isi gaseasca Mihiu alti prieteni! ... si poate va ajunge si la sentimente mai bune legate de gradinita! ;)

    RăspundețiȘtergere
  4. da, erau exact ca doua maimutele pe craca. :D va trebui sa ajunga la sentimente mai bune fata de gradinita ca i-am zis ca toti copiii trebuie sa mearga la gradi (sic!). Fie vorba intre noi, el inca nu stie ca taica-su n-a fost :D.

    RăspundețiȘtergere