duminică, septembrie 18, 2011

Din week-end (II)

Duminică dimineaţă băieţii au fost la teatru, de fapt la păpuşi dansante în Herăstrău, la Roaba de cultură. În drum spre locul de joacă au aflat că la terasa de la Tête-à-tête ar fi în fiecare duminică câte un spectacol de teatru pentru copii. Noi am nimerit pe-acolo exact pe la 12h (când începe) în urmă cu două săptămâni.
Aşaaa. Seara am fost să vedem cum e spatiul de la Strada de C'Arte. Simpatic. Unele edituri (Trei, spre exemplu) au 30% reducere la toate cărţile.
Am descoperit covorul artificial pus lângă "Cal", se-auzea şi-un pic de muzică de la concertele în aer liber. Fain de tot. Mihu a zburdat, ba chiar şi-a găsit şi o parteneră de joacă.

După care am fugit să prindem măcar juma din spectacolul celor de la Les studios du cirque. Foarte vizual, spectaculos, cumva ireal. Şi Mih a fost super încântat cînd au început să zboare pene peste tot.

Cam aşa ceva s-a văzut:

PS: a fost cumva week-endul cu cele mai multe evenimente culturale in Bucuresti sau doar mi se pare mie?

5 comentarii:

  1. au fost Zilele Bucurestiului we acesta. poate d'aia:). frumos v-ati distrat.

    RăspundețiȘtergere
  2. da, si asta, si strada de carte, si enescu, si zilele MTR, si Gadeamusul de carte scolara, si Absolutely Fabulous (well, asta nu e chiar cultura), si serbarile toamnei la muzeul satului si...:)

    RăspundețiȘtergere
  3. uitasem roaba de cultura si cite si mai cite de care nici nu stiu

    RăspundețiȘtergere
  4. ce fain se umbla prin oras cu un flacau asa mare precum e Mihu' .. da' va calcam si noi pe urme mintenas! :P

    RăspundețiȘtergere
  5. eee, la doua luni nu colindam asa :D. Si chiar si la doi ani si 10 luni sunt niste limite. Spre exemplu daca intirziem ora de somn sau de masa, nu ne mai putem inteleg cu el. Plus,uneori, niste accese de furie, care trebuie "managerizate" in public, lucru nu intotdeauna foarte evident.

    RăspundețiȘtergere