duminică, octombrie 30, 2011

2xpe biclă



Sâmbătă Mihul n-a mai alergat singur pe două roţi în parc. Şi-a luat şi tata biclă şi au făcut curse împreună. :)

8 comentarii:

  1. bicla lui Mih e fara pedale, de dat din picioruse? ca nu-mi dau seama din poze... daca da, sa-mi spui si mie te rog de unde si cu cat:)
    merci.

    RăspundețiȘtergere
  2. da, e o bicicleta din lemn fara pedale, Mih e mare fan, e nedezlipit de ea de 6 luni de cind a primit-o. Inainte a avut una din plastic cu trei roti tot fara pedale dar ii ramasese mica...
    Uite asta e: http://babydreams.ro/produse/produse-kidcity/bicicleta-din-lemn-biker-2
    Eu am luat-o de pe un site cu vreo 260 lei (transport inclus) dar vad ca acum e chiar mai ieftina...
    Mai sunt la Decthlon unele simpatice, din metal, chiar mai ieftine, vreo 160 lei parca, dar sunt cu rotile un pic mai mici, nu stiu daca se potrivesc hunilor (s-ar putea sa le fie deja mici)

    RăspundețiȘtergere
  3. vai, sa-ti dea Dumnezeu sanatate Cami, ca m-ai trimis la sigur! vreau neaparat sa le iau hunilor, au redescoperit caii cu roti, pentru deplasarea cu care tb sa-si puna in functiune piciorusele, sunt mega-incantati si sper ca o astfel de bicla ii va prinde, cred ca e momentul. mai ales ca de trici s-au plictisit si tot nu dau la pedale decat ocazional.
    sar'na mult inca o data!

    RăspundețiȘtergere
  4. ma bucur daca am putut fi utila. de-abia astept sa vad pozele cu hunii pe bicle fara pedale ;)

    RăspundețiȘtergere
  5. aaa, inca ceva, inainte sa ma decid: voi ati probat-o inainte? parca nu-mi vine s-o comand fara proba, mi-e teama de surprize...
    si ce marime e a voastra? vad pe net ca-s de 2 marimi... ai idee cati cm sunt de la sa pana la podea? daca e prea mult ce cer, las-o asa, ma mai gandesc.... vad ca nu e asa stabila cum sunt caii de care-ti vorbeam, si mi-e ca n-o sa fie asa incantati.

    RăspundețiȘtergere
  6. n-am probat-o inainte, lui Mih ii placea foarte mult cea cu trei roti de plastic (mult mai stabila) insa nu mai puteam sa il las pe ea ca ii ramasese mica si isi tiriia cumva virful pantofilor si intr-o saptamina strica o pereche de pantofi (devenea costisitor :D)
    deci am comandat-o pe asta si cind l-am pus prima data pe ea ne-a fost teama ca nu se va descurca pt ca trebuia sa isi mentina echilibrul cu totul altfel si ca nu ii va placea si ca i-am luat-o degeaba
    insa s-a adaptat nesperat de repede si la a doua iesire era mult mai stapina pe ea. Cind am luat-o, acum sase luni a trebuit sa ii facem o gaura in plus ca sa dam saua si mai jos. intre timp am ridicat-o si inca ar mai merge ridicata (mih are acum 100 cm, ca reper)
    Cea de la Biker din cite stiu eu nu are marimi, mai e una foarte asemanatoare pe greenbaby.ro care avea doua marimi. Daca vrei o masor de la sa pina la podea si iti spun mai spre seara:)
    Daca ajungeti la Decathlon puteti sa le incercati in magazin pe cele de acolo ca e spatiu si puteti sa vedeti daca le place. Sau daca vrei putem sa incercam sa ne intilnim in week-end intr-un parc sa o incerce pe a lui Mih dar nu pot sa promit nimic pt week-endul asta ca suntem in cumparaturi si pregatiri pt aniversarea Mihului :) si apoi poate ca nici voua nu va arde acum de asa ceva...

    RăspundețiȘtergere
  7. ok, m-am mai lamurit. hunii au cam 96 cm acum, ma rog, nemasurati de vreo luna. dar e bine daca zici ca poate fi ajustata saua, fie si cu gaura din partea casei :)
    de vazut nu stiu sincer cum ne putem vedea, luni cred ca se opereaza sotul si pana atunci tot pe la doctori...
    merci oricum tare mult, daca poti sa o masori, e ok, dar nu e nicio graba.

    puuup!

    RăspundețiȘtergere
  8. Scuze de intirziere: sunt 39 cm de la sa pina jos acum. Se mai poate ridica 2 gauri pina la 44 cred. Noi initial am Mai facut o gaura in lemon si am mai coborit-o 1-2 cm. Pe curind si multă sănătate!

    RăspundețiȘtergere