joi, mai 03, 2012

Din week-end: la Roaba de cultura

Sămbătă s-a redeschis Roaba de cultură şi de dimineaţă, nici nu erau bine porniţi, că noi ne-am şi oprit să ne mâncăm fructele la umbră, pe pufii verzi. 
Când am ajuns noi nu era nici o activitate, doar nişte jazz pus la un volum ok pentru urechile mele. Piticu a zis că "asta e muzica de când lupul  merge prin pădure". Aţi mai auzit aşa definiţie pentru jazz? :D
Ne lipsea un puf. Şi cine, cine s-a dus să îl aducă? Am zis că e piticu-descurcăreţu.
Duminică la 11h era programată şi o piesă de teatru dar noi n-am mai avut cum să ajungem dar trebuie să pândesc programul să văd cînd mai e. Anul trecut am văzut câteva spectacole aici şi ne-a plăcut. Mih încă mai cere piesa cu cei tei porcuşori pe care îşi aminteşte că a văzut-o aici. 
E bine că e în aer liber şi la doi paşi de locul nostru preferat de joacă. Cred mai ajungem pe-acolo.

2 comentarii:

  1. Am vazut si noi locul, trecem pe langa el in drum spre unul din locurile de joaca din Herastrau. Din pacate nu ne putem opri, nu sunt atractii pentru piciul meu care e mai tentat sa fuga spre strada decat sa stea acolo. Dar mi-au facut cu ochiul hamacele la care ma gandesc cu jind.
    Tare definitia piciului pentru jazz!:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :) te cred ca n-are rabdare. Si noi trecem pe-acolo in drum spre locul de joaca. Noi mergem la unul care e linga Biblioteca.

      Ștergere