duminică, august 26, 2012

Ne-am întors!

Ne-am întors din vacanţă. Ne-am întors de fapt de vreo câteva zile dar încă nu reuşim să pornim motoarele în canicula bucureşteană de care înţeleg că scăpăm de mâine. Hura!
Fac eforturi să ne întoarcem şi pe blog unde am tras chiulul muuulte săptămâni (cea mai lunga absenţă de când scriu - ntz, ntz, ntz). Am făcut o pauză aproape totala de mail-fb-blog şi tare bine a mai fost.... Eu am nevoie de aşa ceva din când în când.
Am de recuperat ce s-a mai scris pe blogurile pe care le urmăresc şi îndată ce mă dumiresc ce se întâmplă cu cele peste 1000 de poze din vacanţă dau drumu şi la poveşti despre cum a fost.
Pe scurt, am făcut un drum luuung cu maşina până în Grecia pe Sithonia (mare, plajă, înot în 3 cuvinte) cu opriri în Bulgaria (ca să îl facem mai suportabil) iar la întoarcere am schimbat în ultima clipa traseul şi am traversat şi Serbia ca să ajungem direct la bunica în Vestul ţării. Doar câteva zile de răsfăţ aici pentru pitic după care o zi jumate de bântuit printr-o parte de Transilvania care ne place mult de tot, cea cu nenumărate biserici fortificate. Dar prea puţin, eu aş sta pe-acolo o săptămînă întreaga.

4 comentarii:

  1. ah, finally:d. tot asteptam povesti, poze, ntz ntz cata lipsa din online:)). eu n-am rezistat in concediu fara un pic de blog si facebook.d bravo tie!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. recuperez, recuperez. la voi am citit deja ce-ati facut intre timp. Stiu tot ;).

      Ștergere
  2. bine ati revenit. abia astept povestile si imaginile! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. bine v-am regăsit!!! am inceput sa recuperez si la voi pe blog ;)

      Ștergere