miercuri, iunie 22, 2011

Cu Mihnea la cumpărături = misiune imposibilă 5
Şi cu titlul am spus tot.
Deci nu ştiu alţii cum fac, dar copilul meu nu mă lasă deloc-deloc să cumpăr-probez nimic-nimic. Ies din magazine mai frustrată decât intru.
Şi nu mergem în doi, mergem în trei şi cu toate astea nu facem faţă ca măcar unul din noi să poată căuta-proba ceva.
Dansează, se ascunde după haine, demolează rafturile, desface hainele, intră în cabine (peste mine sau peste alte doamne :D ), trage perdelele de la cabine, se târăşte pe jos (asta chiar mă disperă), e într-o vrie continuă.
Vreau şi eu la shopping! :(
PS: Singurele minute de respiro sunt când joacă un joculeţ pe telefonul lui tata. Atât. Şi câte rochiţe pot proba eu preţ de un joculeţ cu pisica?

8 comentarii:

 1. Join the club, dear. Eu ma lupt cu asta de 5 ani, In mod solemn, shoppingul nu e de facut cu ei prin preajma.Alina

  RăspundețiȘtergere
 2. Of, si io care ziceam ca macar cu fetitele o fi mai suportabil ca poate incep sa fie interesate, se mai uita dupa ceva...

  RăspundețiȘtergere
 3. Da, cunosc situatia :).Daria (re)aseaza umerasele cu tot cu haine pe ele , spre nervii vanzatoarelor.ori iese cu ele din magazin etc.este intr adevar misiune imposibila sa mergi la shop cu copilul.eu am invatat lectia, cand am chef sa stau la probat, merg singura :D.nu cred ca exista vreun copil care sa stea cuminte pana probeaza mami rochitele, serios acuma :).

  RăspundețiȘtergere
 4. bine ca nu-mi place la shopping (sau bine ca sint grasa si nu pot sa probez rochite oricum) :))))))

  RăspundețiȘtergere
 5. nici eu nu l-as chinui dar chiar se intimpla ca nu avem cu cine sa il lasam. si sunt o mama denaturata care vrea si la shopping un pic, na!

  RăspundețiȘtergere
 6. aoleo, n-am vrut sa zic nimica de rau. era autoironie.

  RăspundețiȘtergere
 7. noi am fost la cumparaturi de cand ne atim, face la fel dar diferenta e ca mie imi place., ultima data uncia desculta in decathlon

  RăspundețiȘtergere
 8. cred ca tre sa fac eu ceva terapie ca mie totusi nu-mi place. adica ma amuza insa nu pot proba nimic.

  RăspundețiȘtergere