duminică, iunie 02, 2013

Cum ne-am mai amuzat...

 Ne-am plimbat să facem o poză profi dar până la urmă asta făcută cu telefonul mi se pare mai reușită. Mihu s-a amuzat nevoie mare cu niște baloane... (nu-ș ce are bloggerul ca în loc să întoarcă pozele mi le deformează - asta n-am mai pățit-o).
 
Am fost la un atelier de brutărie care l-a captivat pe pisoi. Care pisoi până să pună crema pe tartă a mâncat jumătate din cremă. Și după ce a terminat în sfârșit de aranjat fructe și un pic de jeleu pe tartă, s-a și apucat să o mănânce, deci a fost primul care a păpat ce-a lucrat. :))
Ocazie să ne întâlnim cu Gena și Maria (plină-de-energie!).
 De la atelier am fugit repede să dăm caloriile jos în parc :))).

Numai bine ca să le cunoaștem în sfârșit, altfel decât virtual, pe Roxana și Andreea.  Pe care aveam cumva senzația că le știu demult ;).PS: Andreea e și mai frumoasă decât în poze!

4 comentarii:

  1. ah,multumim:).Si eu ma bucur ca am reusit sa ne si intalnim face to face:). Sper sa repetam mai pe indelete,eventual cand nu e Andreea cu bicicleta:))

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce atelier dragut, in Pitesti nu se organizeaza asa ceva, cred ca atunci cand ma intorc in tara imi strang prietenele si organizez ateliere.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sa stii ca e o buna idee de afacere;)
      in Bucuresti au inflorit astfel de initiative.

      Ștergere