duminică, iunie 30, 2013

Week-end la mare

E aproape o tradiţie ca, înainte de vacanţa cea mare din august, sa "furăm" un week-end la mare. Acum a fost cel de Rusalii când jumătate din Bucureşti a fugit la mare, ceea ce am resimţit pe drumul de întoarcere (nightmare). Apa cam rece pentru gustul meu dar, una peste alta fain.
Pun poze deocamdată pentru că, aşa cum se poate vedea din lenea ultimelor săptămîni, cu scrisul nu prea mai sunt prietenă....
 
 
  
 Mihu fericit pe plaja din Corbu, ocupându-se cu transportul scoicilor.
 

 
 Aici ne-am dedat la o mini-şedinţă foto. Cea din dreapta e preferata mea.
La bălăceală. Cu greu am reuşit să îl ţinem departe de apă.
 Mihu la o terasă, obosit, după ce nu dormise la prânz...
Sus, la Vamă.
Şi mai jos câteva imagini cu care am rămas:
 
 

vineri, iunie 14, 2013

Preview la serbare


Serbarea Mihului e mâine, înregistrarea e de acu vreo două săptămâni dar n-am mai reușit să îl prind între timp.
Să nu râdeți (prea tare)!
Treaba-i că eu de vreo săptămână cânt în continuu (și la job și aiurea, fie și doar în gând) : going to the zoo, zoo, zoo, how about you, you you și three little freckle frogs. Declicioase și obsesive astea două.

duminică, iunie 02, 2013

Portret de Mihu by Foto Union


  


La Portret de copil. Foarte faină ședința foto cu Cristian Șuțu.
Preferata mea e ultima.
Anul trecut a fost așa. 
Pozele de anul acesta îl reprezintă mai bine.
Adevărul e că se relaxează greu când e cineva străin cu aparatul foto și își ia mutra de rușinos și nu iese nimic. Dar acum a fost bine.

Cum ne-am mai amuzat...

 Ne-am plimbat să facem o poză profi dar până la urmă asta făcută cu telefonul mi se pare mai reușită. Mihu s-a amuzat nevoie mare cu niște baloane... (nu-ș ce are bloggerul ca în loc să întoarcă pozele mi le deformează - asta n-am mai pățit-o).
 
Am fost la un atelier de brutărie care l-a captivat pe pisoi. Care pisoi până să pună crema pe tartă a mâncat jumătate din cremă. Și după ce a terminat în sfârșit de aranjat fructe și un pic de jeleu pe tartă, s-a și apucat să o mănânce, deci a fost primul care a păpat ce-a lucrat. :))
Ocazie să ne întâlnim cu Gena și Maria (plină-de-energie!).
 De la atelier am fugit repede să dăm caloriile jos în parc :))).

Numai bine ca să le cunoaștem în sfârșit, altfel decât virtual, pe Roxana și Andreea.  Pe care aveam cumva senzația că le știu demult ;).PS: Andreea e și mai frumoasă decât în poze!